Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Binalarda belirli standartlarda mevzi alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın merdiveni kapısı, binada süregelen yangınlarda insanların hızlı ve esenlıklı bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlayıcı baplardır. Tabiatıyla kapanan mekanizmaları ile her çıkıştan sonra güvenli geçişi sağlayıcı yangın merdiveni kapısı, vacip standartlara normal olarak yapım edilmiş olduğu vakit uzun süre hizmet verebilmektedir. Pekâlâ falmlarının düzgün bünyelması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Yangın Bapsı Nite Takılmışr? Her binanın sahip olduğu vadi ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar aracılığıyla konstrüksiyonlmaktadır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yaraşıklı güçlü kaliteli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Zihnî özürlü, tutuklu veya ıslah edilenlerin çitndığı, mezun personeli baki vazife başlangıcında olan ve yangın yahut sair acil durumlarda kullanıcıları nakledecek kifayetli imkânları mevcut yerlerde kilit kullanılmasına onay verilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara münasip olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Kötü sızdırmaz özelliğe mevla olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir Yangın çıkış kapısı istanbul yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşunca konstrüksiyonda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir bekçi da, birinci sınıf bir yangın kapısının henüz etkili bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede elan iktisadi olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın sırasında henüz uzun süre dayanır ve henüz az tamirat gerektirir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının Yangın Çıkış Kapısı özge alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır.

Sistem Odası Yangın Bapları : Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının kanatı gün otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapısı camlı olur.

Gücvenliğiniz muhtevain yangın bapsı kesinlikle olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zaruri olan Yangın Kapısı sistemler külüstür apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra vikaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha uz uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Report this wiki page